Μαζεύει ακίνητα η Centric
Μαζεύει ακίνητα η Centric

Μαζεύει ακίνητα η Centric

Τα ακίνητα συνολικής έκτασης 4.895,40 τ.μ. αποκτήθηκαν έναντι ποσού περίπου €1,7 εκατ.
RE+D magazine
13.04.2022

Η Bright Sky Properties, κατά 100% θυγατρική της Centric Συμμετοχών ΑΕ, συμμετείχε στην διαδικασία εκποίησης ακινήτων οικοπέδων που βρίσκονται στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Η εταιρεία αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον εν λόγω πλειστηριασμό με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. ευρώ. Τα δύο όμορα ακίνητα-οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα και ευρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής.

Η εταιρεία εκτιμά ότι τα προς απόκτηση οικόπεδα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για την κατασκευή σύγχρονων επαγγελματικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είτε να διατεθούν προς πώληση καταγράφοντας σημαντικά κεφαλαιακά κέρδη.

Η συγκεκριμένη επενδυτική πράξη συνάδει με την εκφρασμένη επιθυμία του Ομίλου Centric Συμμετοχών να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του τομέα αυτού.

Υπενθυμίζεται οτι στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας μέσω πλειστηριασμού πέρασε πρόσφατα και η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού η οποία αναδειχθηκε υπερθεματιστής προσφέροντας για το 6ώροφο κτίριο το ποσό των €1.9 εκατ.