"Ντεμπούτο" στην ελληνική αγορά κάνει η Oniro Hotels
"Ντεμπούτο" στην ελληνική αγορά κάνει η Oniro Hotels

"Ντεμπούτο" στην ελληνική αγορά κάνει η Oniro Hotels

Η εταιρεία που ίδρυσαν από κοινού το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και ο όμιλος Delfi Partners.
RE+D magazine
31.03.2022

Με 9 ξενοδοχεία, δυναμικότητας 890 κλινών, στο χαρτοφυλάκιό του κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά το Oniro Hotels Group, η εταιρεία που ίδρυσαν από κοινού το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και o όμιλος Delfi Partners.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας επιχειρηματίας γεννημένος στη Γερμανία είχε αποκτήσει το 2020 το εμβληματικό ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι επί της οδού Βουκουρεστίου 33, εκεί δηλαδή όπου παλαιότερα στεγαζόταν η κεντρική μπουτίκ του σχεδιαστή μόδας.

Σήμερα κάνει το ντεμπούτο του με τον νεοσύστατο όμιλο, το χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνει 9 ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και σε τρεις νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς πρώτης γραμμής.

Μέχρι στιγμής υπό την ομπρέλα του Oniro Hotels Group έχουν ενταχθεί 3 ξενοδοχειακές μονάδες στο Κολωνάκι, μία ξενοδοχειακή μονάδα στο Μοναστηράκι, μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο, δύο στη Σκιάθο και δύο στη Μύκονο, η μία εκ των οποίων είναι υπό κατασκευή.

Τα τέσσερα από τα ξενοδοχεία, το Oniro City στο Κολωνάκι, το Asomaton στο ιστορικό Θησείο, το Oniro Suites στη χώρα της Μυκόνου και το υπό κατασκευή ακίνητο στην οδό Μηλιώνη στο Κολωνάκι, εξαγοράστηκαν από το Treppides Investments & Holdings.

Ο ιδιοκτήτης της TIH Νίκολας Τρεππίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό των αγοραστών για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και εύχομαι στους νέους ιδιοκτήτες να συνεχίσουν να προσφέρουν με επιτυχία την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υφιστάμενους και καινούργιους πελάτες των μονάδων».

Από τις εννέα μονάδες, οι τέσσερις αναμένεται να λειτουργήσουν εντός του 2022, ενώ η έναρξη λειτουργίας των υπόλοιπων πέντε μονάδων προγραμματίζεται για το 2023.

Ο νεοσύστατος όμιλος έχει προχωρήσει ήδη στην ίδρυση εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων (Oniro Hotel Management) στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στρατηγικής συνεργασίας. Πέρα από τα ξενοδοχεία του ομίλου, η εν λόγω εταιρεία θα διαχειρίζεται παράλληλα ξενοδοχειακές μονάδες από τράπεζες, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα. Στόχο αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων και η ενίσχυση της παρουσίας του Oniro Hotels Group στο τουριστικό σκηνικό της χώρας και της Ευρώπης μέσα στα επόμενα χρόνια.