Ολοκληρώνονται τα δυο οικιστικά έργα της AVAX στα Χανιά
Ολοκληρώνονται τα δυο οικιστικά έργα της AVAX στα Χανιά

Ολοκληρώνονται τα δυο οικιστικά έργα της AVAX στα Χανιά

Τα σημαντικά έργα θα παραδώσουν 35 πολυτελή διαμερίσματα σε Μάλεμε και Σούδα.
Ειρήνη Θεοφανίδου
27.11.2023

Δυο σημαντικά έργα στα Χανιά έχει υπό ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιό της η AVAX Development.

Τα έργα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης θα παραδόσουν 35 πολυτελή διαμερίσματα σε Μάλεμε και Καλύβες στα Χανιά. 

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα παραδίδεται το Panorama Village συνολικής επιφάνειας 2.385 τετραγωνικών μέτρων στον Κόλπο της Σούδας. Αποτελείται από μοντέρνες κατοικίες μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας, ιδανικές για να φιλοξενήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις, ως εξοχικά, αλλά και για να αποτελέσουν μια εξαιρετική πρόταση για έμπνευση και εργασία από απόσταση, ως μόνιμες κατοικίες.

Το συγκρότημα, κτισμένο σε δυο επίπεδα, πετυχαίνει με τους αυτόνομους χώρους αναψυχής και πρασίνου, να τηρήσει πιστά τις αρχές της ιδιωτικότητας, ακόμα και στο πιο χαρισματικό κοινόχρηστο κόσμημά του, μία infinity πισίνα, έκτασης μεγαλύτερης από 100 τετραγωνικά μέτρα. 

Παράλληλα, η εταιρεία "τρέχει" το οικιστικό έργο Olealand που αποτελείται από 16 ανεξάρτητες κατοικίες και βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, στα περίχωρα του μικρού παραθαλάσσιου χωριού του Μάλεμε. Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε έκταση 1.305 τετραγωνικών μέτρων.

Olealand.jpg

Σύμφωνα με την εταιρεία ο σχεδιασμός του Olealand είναι εμπνευσμένος από την τοπική αρχιτεκτονική και την τυπική διάταξη των κρητικών αγροτικών σπιτιών, που περιστοιχίζονται από την παραδοσιακή αυλή με τη χαρακτηριστική στέρνα. Οι κατοικίες προσφέρουν ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα συνδέονται με την κεντρική κοινόχρηστη αυλή με την μεγάλη πισίνα. 

Τα μελλοντικά έργα 

Η εταιρεία η οποία έχει έντονη παρουσία στην Κρήτη σχεδιάζει ακόμη δυο σημαντικά Project στο νησί το επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Thalassa Residences, ένα συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών που βρίσκεται στην Κίσσαμο. Και το Kasteli Project, που πρόκειται για παραθαλάσσιο οικόπεδο 3.500 τ.μ. που βρίσκεται επίσης στην Κίσαμο, όπου η AVAX Development σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός πολυτελούς συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών.