Οριστικά στο χαρτοφυλάκιο της Trastor ο πρώην ΔΟΛ
Οριστικά στο χαρτοφυλάκιο της Trastor ο πρώην ΔΟΛ

Οριστικά στο χαρτοφυλάκιο της Trastor ο πρώην ΔΟΛ

Το κτίριο γραφείων "The 80" είναι συνολικής επιφάνειας 14.957 τ.μ
RE+D magazine
31.05.2023

Οριστικά στο χαρτοφυλάκιο της Trastor ΑΕΕΑΠ το κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως αναφέρει η ΑΕΕΑΠ κατόπιν της πρόωρης εξόφλησης της σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης που είχε συνάψει με την Εθνική Leasing, προέβη στην οριστική απόκτηση του πολυώροφου κτηρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 14.957 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Μιχαλακοπούλου 80 & Παπαδιαμαντοπούλου, στην Αθήνα. 

Πρόκειται για το γνωστό "The 80" στο οποίο υλοποιήθηκε ένα μονοετές πρόγραμμα εκτεταμένης ανακαίνισης και επανατοποθετήθηκε στην αγορά ως σύγχρονο και πολυτελές κτίριο γραφείων σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της πόλης. 

Οπως αναφέρει ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Το κτίριο περιήλθε στο Χαρτοφυλάκιο μας μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης το Μάρτιο του 2020 εν μέσω Πανδημίας. Σήμερα είναι πλήρως μισθωμένο, φιλοξενώντας μεγάλους οργανισμούς του ευρύτερου χρηματοοικονομικού, ασφαλιστικού και τεχνολογικού κλάδου, κατέχοντας μία από τις κεντρικές θέσεις του Χαρτοφυλακίου μας, αποδίδοντας σημαντικές αποδώσεις για την Εταιρεία και υπεραξίες για τους μετόχους της».