Πάρκο λιανικής σε πρώην εργοστάσιο χαλιών
Πάρκο λιανικής σε πρώην εργοστάσιο χαλιών

Πάρκο λιανικής σε πρώην εργοστάσιο χαλιών

RE+D magazine
29.06.2022

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Zacaria Group θα ανοίξει ένα πάρκο λιανικής στο Cisnadie, μια πόλη περίπου 10 χλμ νότια του Sibiu, μετά από μια επένδυση άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Zacaria Retail Park Cisnadie, που πρόκειται να ανοίξει το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους, θα έχει εκμισθώσιμη επιφάνεια 9.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν ελκυστικό συνδυασμό ενοικιαστών που θα εξασφαλίζεται μέσω μιας αποκλειστικής συνεργασίας χρηματοδοτικής μίσθωσης με την CBRE Romania.

Το έργο αναπτύσσεται σε ένα πρώην εργοστάσιο χαλιών στο Cisnadie, σε συνολική έκταση 11.500 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου του ενοικιαζόμενου χώρου του πάρκου και ενός μισθωτή "αγκυρα" που αποτελεί μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία είπε ότι οι εργασίες κατεδάφισης και μετατροπής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Zacaria, με έδρα το Sibiu, είναι μέλος του διεθνούς ομίλου Alf Mizzi & Sons, που ιδρύθηκε στη Μάλτα πριν από περισσότερα από 100 χρόνια, και αναπτύσσει βιομηχανικά κτίρια στη Ρουμανία από το 2009.

Σήμερα η εταιρεία κατέχει και διαχειρίζεται 3 βιομηχανικά πάρκα στο Sibiu και την Alba Iulia και συνεχίζει να αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο βιομηχανικών έργων της αγοράζοντας γη και αποθήκες σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.