Πολυτελές Glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από την Grivalia Hospitality
Πολυτελές Glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από την Grivalia Hospitality

Πολυτελές Glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από την Grivalia Hospitality

Ο όμιλος έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία Domes.
RE+D magazine
20.07.2023

Το νέο Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ανακοίνωσε η Grivalia Hospitality

Η νέα ανάπτυξη που θα φέρει το όνομα «91 Athens Riviera», υλοποιείται στην A’ Ακτή της Βούλας, σε έκταση 45.000 τ.μ. στο χώρο του εγκαταλελειμμένου κάμπινγκ του ΕΟΤ. 

To «91 Athens Riviera» το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από την Εθνική Οδό 91 -που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Αθηναϊκή Ριβιέρα και καταλήγει στο Σούνιο- εισάγει στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του πολυτελούς camping (glamorous camping), και θα περιλαμβάνει 30 πολυτελείς σκηνές  8 μεγάλα γήπεδα τένις -και 2 μικρότερα- εσωτερικό/εξωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και γήπεδο για beach volley και εστιατόριο με την υπογραφή του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA PAROS.

Για τη διαχείριση του project, του οποίου η λειτουργία αναμένεται να ξεκινήσει την Άνοιξη του 2024, η Grivalia Hospitality έχει συνάψει μακροχρόνια σύμβαση με τον κορυφαίο όμιλο lifestyle φιλοξενίας Domes, υιοθετώντας το φημισμένο Domes Reserve concept.

GRIVALIA_VOULA2.jpg
Με τη φήμη και την τεχνογνωσία της Domes στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας, η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να συμβάλει στην παροχή απαράμιλλων υπηρεσιών και εμπειριών σε όλους τους επισκέπτες.

GRIVALIA_VOULA1.jpg