Πρόγραμμα €25 εκατ. για επενδύσεις και ανακαινίσεις από τη Μασούτης
Πρόγραμμα €25 εκατ. για επενδύσεις και ανακαινίσεις από τη Μασούτης

Πρόγραμμα €25 εκατ. για επενδύσεις και ανακαινίσεις από τη Μασούτης

Με αφετηρία την Αττική, τη Σαντορίνη και την Μύκονο.
RE+D magazine
24.01.2023

Με νέα καταστήματα στην Αττική, Σαντορίνη και Μύκονο ξεκίνησε το αναπτυξιακό της πλάνο για το 2023 η εταιρεία Μασούτης.

Στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των καταστημάτων της εταιρείας Αφοι Ιωάννου Δεναξά ΕΠΕ, με 5 super market (1 στο Παλαιό Φάληρο, 1 στη Μύκονο και 3 στη Σαντορίνη) και 1 Cash&Carry στη Σαντορίνη. 

Αμέσως μετά υπογράφηκε η μεταβίβαση 2 καταστημάτων της Γέγος στις περιοχές Αργυρούπολη και Κερατέα, τα οποία θα λειτουργήσουν επίσημα με την επωνυμία Μασούτης από 1 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη το πλάνο για την είσοδο των Grand Μασούτης στην αγορά της Αττικής. 

Το μεγαλύτερο έργο της εταιρείας στη Αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι το  Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες που θα ανοίξει το 2023 σε ιδιόκτητο χώρο ενώ το πρώτο Grand Μασούτης 2.000 τ.μ. θα ανοίξει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μελετά εξαγορές και συνεργασίες που θα εξαπλώσουν το δίκτυο σε νέες περιοχές ή θα έρθουν να ενδυναμώσουν την παρουσία της σε κάποιες άλλες και συνεχίζει την οργανική της ανάπτυξη με πρόγραμμα επένδυσης €25 εκατ. για νέα καταστήματα και ανακαινίσεις καταστημάτων. 

Η προηγούμενη χρονιά για την Μασούτης έκλεισε με ανοδική τάση του τζίρου κάτι που είναι πολύ θετικό, λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια να συγκρατήσει τις τιμές στα καταστήματα μέσα σε ένα πολύ δυνατό κύμα ανατιμήσεων. Το δίκτυο αριθμεί πλέον 379 καταστήματα και απασχολεί 10.000 εργαζόμενους.