Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως
Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως

Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία και αποτελεί τοπόσημο για την περιοχή.
RE+D magazine
28.11.2023

Την προκήρυξη του ανοιχτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.

Οπως λέει το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε μία μεγάλη αμμώδη παραλία, μια εκ των καθαρότερων και πιο όμορφων της Πελοποννήσου και συγκεντρώνει χιλιάδες λουόμενους κάθε σεζόν. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί τοπόσημο για την περιοχή και απέχει μόλις 2,5 χλμ. από τον Δήμο Ζαχάρως και 3 χλμ. από τη Λίμνη Καϊάφα.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο συνολικού εμβαδού 1.223,65τμ. Βρίσκεται στην Ζαχάρω Ηλείας και προσφέρεται για να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (τουριστική χρήση). 

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι για δέκα (10) έτη από την υπογραφή της Σύμβασης με δυνατότητα παράτασης για δέκα (10) επιπλέον έτη. H τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 36.800€/έτος και το βήμα διαγωνισμού στο 5%. 

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ώρα Ελλάδος 14:00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο, γραφείο 214).