Πως προχωρά η επένδυση για το νέο Hilton στον Πειραιά
Πως προχωρά η επένδυση για το νέο Hilton στον Πειραιά

Πως προχωρά η επένδυση για το νέο Hilton στον Πειραιά

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €4,9 εκατ. ενώ θα ενισχυθεί με την μορφή επιχορήγησης με περίπου €1,37 εκατ.
RE+D magazine
30.11.2022

Εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η επένδυση που αφορά στο νέο Hampton by Hilton Piraeus Mikrolimano το οποίο θα αναπτυχθεί και θα λειτουργήσει υπό τον όμιλο Δουζόγλου και της Hilton.

Σύμφωνα με την απόφαση, η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του υφιστάμενου ξενοδοχείου Mistral στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 105, στο Μικρολίμανο, την αναβάθμισή του από 3 σε 4 αστέρων, και την επέκταση της δυναμικότητάς του κατά 7 δωμάτια / 30 κλίνες (με συνολική τελική δυναμικότητα 81 δωματίων και 171 κλινών).

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €4,9 εκατ. περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό του €1,37 εκατ. περίπου με τη μορφή επιχορήγησης. Φορέας της επένδυσης εμφανίζεται η εταιρεία ΑΙΘΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα βρίσκεται στην Καστέλλα, το στολίδι του Πειραιά που φημίζεται για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του, κοντά στη μαρίνα του Μικρολίμανου με εκπληκτική θέα στο λιμάνι.

Μετά από την ανακαίνιση ύψους €5,5 εκατ. στην οποία θα προχωρήσει ο όμιλος SCD, το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα προσφέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλής ποιότητας φιλοξενία των ξενοδοχείων Hampton by Hilton. Μεταξύ άλλων θα διαθέτει αίθουσες συσκέψεων εμβαδού 120 τ.μ, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο μπάρ και εστιατόρια.