Σε εξέλιξη ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για διατηρητέο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου
Σε εξέλιξη ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για διατηρητέο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Σε εξέλιξη ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για διατηρητέο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Το περιουσιακό στοιχείο είναι ιδανικό για κατοικία, επαγγελματική στέγη, εμπορική χρήση και πολιτιστικές δραστηριότητες.
RE+D magazine
07.11.2022

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανοικτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α (ΕΤΑΔ.) Α.Ε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση τριώροφου διατηρητέου κτιρίου, στην παλιά πόλη Ναυπλίου του νομού Αργολίδας.

Πρόκειται για τριώροφο διατηρητέο κτίριο, συνολικού εμβαδού 326,26 τ.μ. σε οικόπεδο 100,22 τ.μ, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Βασιλέως Όθωνος 11 και Βασιλίσσης Όλγας 10 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. 

Το ακίνητο είναι ιδανικό για κατοικία, επαγγελματική στέγη, εμπορική χρήση, πολιτιστικές δραστηριότητες. Η διάρκεια μίσθωσης είναι 20 έτη με δυνατότητα παράτασης για  πέντε (5) επιπλέον έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  όπου μπορούν  να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 13.12.2022 έως 14:00 ώρα Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος - Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής ης οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.