Σε χαρτοφυλάκιο Ιταλικών ακινήτων μικτής χρήσης επενδύει η Kervis
Σε χαρτοφυλάκιο Ιταλικών ακινήτων μικτής χρήσης επενδύει η Kervis

Σε χαρτοφυλάκιο Ιταλικών ακινήτων μικτής χρήσης επενδύει η Kervis

RE+D magazine
23.06.2022

Ενα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από έξι ακίνητα μικτής χρήσης στην Λομβαρδία της Ιταλίας απέκτησε η Kervis SGR από την Fondo Pensioni per il Personale Cariplo με συμβολή της Dils.

Τα περιουσιακά στοιχεία καταλαμβάνουν συνολική ακαθάριστη έκταση περίπου 54.000 τετραγωνικών μέτρων, με τρία ακίνητα που βρίσκονται στο Μιλάνο - Via Venezia Giulia 5A (γραφεία), Via Frua 21/10 (κατοικίες, γραφεία) και Corso San Gottardo 1 (κατοικίες, γραφεία, λιανική) και τα υπόλοιπα κτίρια σε Pioltello, Legnano και Lecco.

Τα οικιστικά περιουσιακά στοιχεία έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς αντιπροσωπεύουν μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες που έγιναν στο Μιλάνο το πρώτο εξάμηνο του έτους όσον αφορά στο ποσό που επενδύθηκε. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Dils, το πρώτο τρίμηνο του 2022, ο οικιστικός κλάδος προσέλκυσε επενδύσεις συνολικού ύψους €526 εκατ., δέκα φορές υψηλότερες από τον όγκο που είχε επιτευχθεί την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Το Μιλάνο αντιπροσωπεύει το 60% των συνολικών επενδύσεων στον τομέα και τα έργα υπό ανάπτυξη αντιπροσωπεύουν περίπου 7.600 κτιριακές μονάδες προς ενοικίαση στην ανοιχτή αγορά.