Τέσσερα κτίρια Logistics ολοκλήρωσε η St. Modwen στη Βρετανία
Τέσσερα κτίρια Logistics ολοκλήρωσε η St. Modwen στη Βρετανία

Τέσσερα κτίρια Logistics ολοκλήρωσε η St. Modwen στη Βρετανία

Μεγάλη η ζήτηση για αποθήκες στην περιοχή.
Ειρήνη Θεοφανίδου
15.02.2023

Η St. Modwen Logistics ολοκλήρωσε την κατασκευή τεσσάρων νέων υψηλής ποιότητας, βιώσιμων αποθηκών συνολικής επιφάνειας 11.600 τμ στο St. Modwen Park Newport στο Ην. Βασίλειο.

Η εταιρεία προχώρησε στην ανάπτυξη των κτιρίων ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση στην περιοχή. Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας 17.000 ποδιών έχει ήδη εκμισθωθεί στον κατασκευαστή κόλλας Ureka Global. 

Τα τέσσερα κτίρια έχουν βαθμολογία EPC A και διαθέτουν πιστοποίηση BREEAM «Πολύ Καλό», βοηθώντας τους επίδοξους μισθωτές να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους ESG και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα. Χτισμένα σύμφωνα με την προσέγγιση «Swan Standard» του St. Modwen για βιώσιμες κατασκευές, τα κτίρια διαθέτουν έξυπνο και βιώσιμο φωτισμό LED, έξυπνη μέτρηση και συλλογή βρόχινου νερού. Οι αντλίες θερμότητας με πηγή αέρα χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση των στοιχείων γραφείου των αποθηκών και ηλιακά πάνελ στις στέγες παρέχουν ένα ποσοστό της ισχύος για κάθε μονάδα. 

Επίσης υπάρχουν σημεία ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων αλλά και ποδηλατική διαδρομή. Το St. Modwen Park Newport βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία για να παρέχει εξαιρετική συνδεσιμότητα με τη Νότια Ουαλία και τη Νοτιοδυτική Αγγλία, με τη διασταύρωση 23A του αυτοκινητόδρομου M4 σε απόσταση δύο μιλίων από το πάρκο μέσω Queen's Way και το Cardiff και το Bristol να είναι προσβάσιμα σε 12 μίλια και 30 μίλια αντίστοιχα.