Συμφωνία χρηματοδότησης £277 εκατ. μεταξύ Quintain και J.P. Morgan
Συμφωνία χρηματοδότησης £277 εκατ. μεταξύ Quintain και J.P. Morgan

Συμφωνία χρηματοδότησης £277 εκατ. μεταξύ Quintain και J.P. Morgan

Η εταιρεία αναπτύσσει έργο μικτής χρήσης στο Wembley Park το οποίο θα δώσει 769 νέες κατοικίες στην περιοχή.
Ειρήνη Θεοφανίδου
28.09.2022

Συμφωνία χρηματοδότησης ύψους £277 εκατ ανακοίνωσε η εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων Quintain με την J.P. Morgan Chase με στόχο την παράδοση 769 νέων κατοικιών στο Wembley Park.

Το 74% των δύο νέων κτιρίων κατοικιών του Quintain, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2025, θα είναι «Build-to-Rent» ενώ το υπόλοιπο συγκρότημα θα περιλαμβάνει καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και ένα πάρκο 7 στρεμμάτων.

Η Danielle Bayless, Οικονομική Διευθύντρια της Quintain Living, είπε ότι ήταν ένα «τεράστιο επίτευγμα» για την εταιρεία. «Το να πετύχουμε αυτούς τους ισχυρούς αριθμούς δείχνει ακριβώς τι μπορεί να φέρει ο τομέας του BtR στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και πώς διαφέρει από ένα παραδοσιακό μοντέλο ενοικίασης» αναφέρει η ίδια.

Η Quintain αποτελεί μια παραδοσιακή εταιρεία στη διαχείριση κατοικιών Build-to-Rent στο Λονδίνο με μακρά παράδοση κι αυτός ήταν «ένας από τους βασικούς λόγους του ενδιαφέροντός μας» για τη συμφωνία, είπε ο Rahul Sule, συν-επικεφαλής της J.P. Morgan για την περιοχή EMEA και της APAC Real Estate Finance.

Τον Δεκέμβριο, εγκαινιάζεται το κτίριο κατοικιών Repton Gardens, το οποίο θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας επιπλέον 396 σπίτια στο χαρτοφυλάκιό τους.