Συνεργασία της Intracom Telecom με την Crossover στον Καναδά
Συνεργασία της Intracom Telecom με την Crossover στον Καναδά

Συνεργασία της Intracom Telecom με την Crossover στον Καναδά

Σκοπός της συμφωνίας η προώθηση ραδιοσυστημάτων τεχνολογίας E-Band.
RE+D magazine
30.03.2022

Τη σύναψη συνεργασίας με την Crossover, διανομέα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού δικτύων στη Βόρεια Αμερική, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων.

Σκοπός τής συνεργασίας είναι η προώθηση ραδιοσυστημάτων τεχνολογίας E-Band, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιστοποιούν το κόστος του δικτύου και να παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, στοιχεία απαραίτητα για υπηρεσίες 4G/5G backhaul & fronthaul στον Καναδά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band (71-76/ 81-86 GHz) εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης, τo UltraLink-GX80, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές της καναδικής ρυθμιστικής αρχής (ISED), αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων που απαιτούν χωρητικότητα μεγέθους οπτικών ινών έως και 10 Gbit/s ανά κατεύθυνση.

Σε διαμόρφωση ζεύξης 2+0 XPIC, το UltraLink-GX80 επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 20 Gbit/s ανά κατεύθυνση, ενώ στη διαμόρφωση ζεύξης διπλής ζώνης συχνοτήτων (Dual Band) μπορεί να συνδυαστεί με μικροκυματικά ράδια -συμπεριλαμβανομένων και ραδίων τρίτων κατασκευαστών- για ενίσχυση της χωρητικότητας, έως και 10 Gbit/s, ασύρματων ζεύξεων έως 10χλμ ή και περισσότερο.

Είναι ένα μοναδικά λειτουργικά πολυδύναμο ράδιο, ιδανικό για τη μεταφορά όλων των τύπων δεδομένων σε δίκτυα ασύρματης πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας τεχνολογίας 4G/4G+/5G, καθώς και για οποιαδήποτε εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα που βασίζονται σε τεχνολογία Ethernet ως υποκατάστατο της οπτικής ίνας. Ταυτόχρονα, όντας ένα ράδιο αμιγώς εξωτερικής χρήσης, το UltraLink-GX80 ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και το σχετιζόμενο κόστος.