Συνεχίζει να επεκτείνει το πολυτελές χαρτοφυλάκιό της η Marriott International
Συνεχίζει να επεκτείνει το πολυτελές χαρτοφυλάκιό της η Marriott International

Συνεχίζει να επεκτείνει το πολυτελές χαρτοφυλάκιό της η Marriott International

Ανοιγμα του ομίλου στο Βιετνάμ με τρία νέα θέρετρα.
Ειρήνη Θεοφανίδου
27.10.2023

Την υπογραφή συμφωνίας για το άνοιγμα τριών νέων πολυτελών ξενοδοχείων στο Βιετνάμ ανακοίνωσε ο όμιλος Marriott International.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι εν λόγω συμφωνίες σηματοδοτούν το αναμενόμενο ντεμπούτο δύο νέων εμπορικών σημάτων στο Βιετνάμ -Ritz-Carlton Reserve και The Luxury Collection- στον τροπικό παράδεισο του νησιού Hon Thom στο Phu Quoc. 

Επιπλέον, η Marriott ανακοίνωσε επίσης το τρίτο ξενοδοχείο JW Marriott του Βιετνάμ για το Trang An, τον προορισμό Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στο βόρειο Βιετνάμ.

Τις συμφωνίες υπέγραψε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Marriott International Anthony Capuano κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης στη χώρα. Μαζί του ήταν ο Πρόεδρος του ομίλου για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (εκτός Κίνας) Rajeev Menon και ο Αντιπρόεδρος για την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και την Καμπότζη, Jakob Helgen.

Οσον αφορά στο JW Marriott Trang An Resort & Spa αναμένεται να ανοίξει το 2028 και αναπτύσσεται από τον Όμιλο BITEXCO, στον οποίο ανήκει επίσης το JW Marriott Hotel Hanoi. Το θέρετρο θα βρίσκεται ανάμεσα σε καταπράσινους υγροτόπους και λόφους και θα είναι δυναμικότητας 150 δωματίων και σουιτών. Μεταξύ άλλων θα διαθέτει 35 βίλες ενός και δύο υπνοδωματίων, με επιλογές για ιδιωτικές πισίνες.

Τα σχέδια για το θέρετρο περιλαμβάνουν επίσης δύο εστιατόρια, ένα καφέ, lobby lounge και δύο μπαρ, ενώ οι εγκαταστάσεις αναψυχής αναμένεται να έχουν πισίνες, το επώνυμο Spa by JW με έξι αίθουσες περιποίησης, γυμναστήριο, κλαμπ για τα παιδιά με υπαίθρια παιδική χαρά και ένα κέντρο ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί να διαθέτει χώρο εκδηλώσεων 850 τ.μ που περιλαμβάνει αίθουσα χορού 500 τ.μ και δύο αίθουσες συσκέψεων.