Το White Coast Pool Suites απέκτησαν Invel και Prodea Investments
Το White Coast Pool Suites απέκτησαν Invel και Prodea Investments

Το White Coast Pool Suites απέκτησαν Invel και Prodea Investments

Το ακίνητο εξαγοράζεται από την Prodea σε ποσοστό 49% και την Invel σε ποσοστό 51% μέσω του ταμείου Invel Eudora Fund 1LP.
Δημήτρης Ι. Παπαδομαρκάκης
09.01.2023

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων White Coast Pool Suites στη Μήλο δυναμικότητας 30 δωματίων αποκτά η Prodea μέσω της V TOURISM στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 49%

Το υπόλοιπο 51% αποκτήθηκε από την Invel Real Estate (μέσω του «Invel Eudora Fund 1LP» (“Eudora 1”)). Το Eudora 1 συστάθηκε τον Ιούνιο του 2021 και, μετά την εξαγορά των White Coast Pool Suites και του Hotel Bellevue στην Cortina d'Ampezzo το 2022 το περασμένο καλοκαίρι , ολοκλήρωσε τον κύκλο των επενδύσεων του διαθέτοντας το σύνολο των κεφαλαίων του. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον Μύτακα, στο βόρειο τμήμα της Μήλου σε οικόπεδο 29,4 στρ. και απέχει μόλις τέσσερα λεπτά από το Σαρακίνικο, την πιο γνωστή παραλία του νησιού.

white_coast_milos_superior_suite.jpg

Πουλήθηκε από τους ιδιοκτήτες του (δύο φυσικά πρόσωπα) στη V TOURISM έναντι συνολικού τιμήματος €14,85 εκατ. 

Ήταν μέχρι τώρα μισθωμένο στη V TOURISM η οποία το ανέπτυξε στην τρέχουσα κατάστασή του, κατέχει όλες τις απαραίτητες άδειες για την λειτουργία και εκμετάλλευση του, και το λειτουργεί από το 2021. 

Το ξενοδοχείο έχει ενταχθεί στο brand των Small Luxury Hotels of the World και τη λειτουργία του θα αναλάβει η βραβευμένη εταιρεία με ιδιαίτερο κύρος και εμπειρία στη λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, Domes Resorts (της οικογενείας Σπανού). 

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της V TOURISM προβλέπεται έως το 2025 να αναπτυχθούν 100 επιπλέον σουίτες, (για τις 28 από αυτές έχει ήδη χορηγηθεί άδεια) ένα SPA και ένα επώνυμο εστιατόριο. 

WhiteCoast6.jpg