Τον Απρίλιο του 2023 ανοίγει το Domes Resort στην Χαλκιδική
Τον Απρίλιο του 2023 ανοίγει το Domes Resort στην Χαλκιδική

Τον Απρίλιο του 2023 ανοίγει το Domes Resort στην Χαλκιδική

RE+D magazine
09.02.2023

Τον Απρίλιο του 2023 θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το νέο ξενοδοχείο της Domes Resorts στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το Domes Noruz Kassandra θα είναι δυναμικότητας 182 κλειδιών συμπεριλαμβανομένων δωματίων και Bungalows και θα αποτελεί τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου με σκοπό να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες για το concept "Noruz" το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο της σειράς «Νoruz» μετά το Domes Noruz Chania, Autograph Collection που λειτουργεί στην Κρήτη.

Η "συμμαχία" με Invel - Prodea

Η εταιρεία μέσα στην χρονιά θα λειτουργήσει και το «Domes White Coast Milos», που διαθέτει 30 πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και πρόσβαση σε τρεις παραλίες της Μήλου. Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της V TOURISM στο ξενοδοχείο -που έχει ενταχθεί στο brand των Small Luxury Hotels of the World- προβλέπεται έως το 2025 να αναπτυχθούν 100 επιπλέον σουίτες, (για τις 28 από αυτές έχει ήδη χορηγηθεί άδεια) ένα SPA και ένα επώνυμο εστιατόριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Prodea μέσω της V TOURISM στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 49% αποκτά το 5αστερο ξενοδοχείο που πουλήθηκε από τους ιδιοκτήτες του (δυο φυσικά πρόσωπα) ενώ το υπόλοιπο 51% αποκτήθηκε από την Invel Real Estate (μέσω του «Invel Eudora Fund 1LP»).