Τους "πράσινους" στόχους του παρουσίασε ο ΟΛΠ σε έκθεση στη Σαγκάη
Τους "πράσινους" στόχους του παρουσίασε ο ΟΛΠ σε έκθεση στη Σαγκάη

Τους "πράσινους" στόχους του παρουσίασε ο ΟΛΠ σε έκθεση στη Σαγκάη

Η εισηγμένη αναφέρθηκε στα καλά οικονομικά της αποτελέσματα αλλά και στην ανάπτυξη των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της.
RE+D magazine
09.11.2022

Διαδικτυακή παρουσίαση της ΟΛΠ Α.Ε. για τη δραστηριότητά της σε θέματα του περιβάλλοντος, της εταιρικής διακυβέρνησης και της κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης China International Import Expo – CIIE στη Σαγκάη, όπου ο ΟΛΠ συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τα στελέχη του Οργανισμού, επαγγελματίες της αγοράς καθώς και η Sustainability OfficerProject Manager του ΤΑΙΠΕΔ κα Μαρία Χρισταντώνη. 

Στην αρχή της παρουσίασης έγινε εκτενής αναφορά των πολύ καλών οικονομικών αποτελεσμάτων της Εταιρείας το 2022 καθώς και για τις επενδύσεις που έχουν γίνει. 

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε οι στόχοι της Εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών αλλά περιλαμβάνουν ακόμα:

– Την ανάπτυξη των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων με σεβασμό στο περιβάλλον

– Την ευημερία των εργαζομένων

– Τη μέριμνα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

– Τη μείωση των εκπομπών CO2

Την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ενεργειακή της μετάβαση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας αλλά και την προστασία των νερών, τη διαχείριση των απορριμμάτων και των αποβλήτων κ.ά.