Χαρτοφυλάκιο 14 ξενοδοχείων Marriott, Hilton και Hyatt εξαγόρασε η Noble
Χαρτοφυλάκιο 14 ξενοδοχείων Marriott, Hilton και Hyatt εξαγόρασε η Noble

Χαρτοφυλάκιο 14 ξενοδοχείων Marriott, Hilton και Hyatt εξαγόρασε η Noble

Στόχος της εταιρείας να αυξήσει το μερίδιο αγοράς αλλά και την κερδοφορία της.
RE+D magazine
24.08.2022

Η Noble Investment Group ανακοίνωσε την απόκτηση ενός χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων με δεκατέσσερα περιουσιακά στοιχεία Marriott, Hilton και Hyatt.

Η Noble θα επενδύσει σε φυσικές βελτιώσεις σε όλο το χαρτοφυλάκιο, ενώ παράλληλα θα βελτιστοποιήσει τις δραστηριότητες για να αυξήσει το μερίδιο αγοράς και να αυξήσει την κερδοφορία. 

«Από το δεύτερο τρίμηνο του περασμένου έτους, η Noble έχει επενδύσει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ σε 40 ξενοδοχεία με περίπου 6.000 δωμάτια, καθώς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη θεματική ευκαιρία στα ταξίδια και τη φιλοξενία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Noble, Mit Shah. 

"Η απόκτηση αυτών των premium επώνυμων ξενοδοχείων είναι συνεπής με τη στρατηγική μας να επενδύουμε σε καλά τοποθετημένα περιουσιακά στοιχεία σε αγορές υψηλής ανάπτυξης με υγιή επιχειρηματική και ψυχαγωγική ζήτηση", δήλωσε ο Chief Investment Officer της Noble, Ben Brunt. Η Noble Investment Group είναι διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα και ειδικεύεται στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Με ιστορικό τριών δεκαετιών, η Noble έχει επενδύσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε κοινότητες σε όλη τη χώρα, προσθέτοντας αξία ανά κύκλους και δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.