28 Μάι 2026

Ετοιμάζει 2.700 διαμερίσματα η HILS Development στο Βόρειο Βουκουρέστι

  • RE+D Magazine

Σύμφωνα με την εταιρεία συνολικά θα παραδώσει 2.700 διαμερίσματα σε ένα έργο που, όπως λέει, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά ακινήτων της ρουμανικής πρωτεύουσας, ανταποκρινόμενη στη συνεχή ζήτηση για σύγχρονες κατοικίες.

Οπως αναφέρει η διοίκηση της HILS το νέο συγκρότημα θα διαθέτει μια ποικιλία τύπων διαμερισμάτων, κοινόχρηστους χώρους και σύγχρονες υποδομές, στοχεύοντας να καλύψει τις ανάγκες τόσο οικογενειών όσο και νέων επαγγελματιών. 

Η HILS Development τονίζει ότι η ανάπτυξη θα τηρήσει υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και ασφάλειας, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση της περιοχής.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας στην αγορά ακινήτων του Βουκουρεστίου, όπου η ζήτηση για σύγχρονες κατοικίες συνεχίζει να αυξάνεται, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree