25 Απρ 2025

Εργαστήριο “Pitching an Idea” από την ΕΛΒΑΛ

  • RE+D Magazine

Με επίκεντρο τη βιωματική μάθηση και τη συνεργασία, η Elval διοργάνωσε στις αρχές Απριλίου, το εργαστήριο “Pitching an Idea” με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης για τους επαγγελματίες του μέλλοντος, ενισχύοντας τη σύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με τις πραγματικές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Η δράση υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή φοιτητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με τη φοιτητική οργάνωση BEST Athens καθώς και την έμπειρη ομάδα της “The Flow Partners”. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε συνθήκες προσομοίωσης ρόλων, παρουσιάζοντας σενάρια ιδεών, με στόχο τη λήψη εποικοδομητικής ανατροφοδότησης και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν και στοιχειοθετούν τις ιδέες τους.  

Η πρωτοβουλία αυτή της Elval αποτελεί ακόμη ένα βήμα στην προσπάθεια των δράσεων Future.Forward να ενδυναμώσει τους φοιτητές μέσα από στοχευμένες ενέργειες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, προετοιμάζοντάς τους ουσιαστικά για τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης και της καλλιέργειας δεξιοτήτων επικοινωνίας, η πρωτοβουλία στοχεύει να δημιουργήσει τις βάσεις για προσωπική εξέλιξη και μια νέα γενιά επαγγελματιών.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree