Άνοιξε το McDonald’s στην πόλη της Ρόδου
Άνοιξε το McDonald’s στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε το McDonald’s στην πόλη της Ρόδου

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από €44,6 εκατ. για νέα καταστήματα.
RE+D magazine
02.04.2024

Περισσότερα από €44,6 εκατομμύρια για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της έχει επενδύσει η Premier Capital Ελλάς από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα

Πρόσφατα η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εστιατόριο McDonald’s στην πόλη της Ρόδου, μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, που κόστισε €475.000. 

Το εστιατόριο απασχολεί 40 εργαζόμενους. Το εστιατόριο McDonald’s ενσωματώνει πλέον όλες τις καινοτομίες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών "Experience of the Future".

Το εστιατόριο McDonald’s Ρόδος λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της  παραγγελίας του. Το εστιατόριο προσφέρει την υπηρεσία McDelivery, καθώς και την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay), που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).