Είσοδος της Hyatt στη Ρουμανική αγορά
Είσοδος της Hyatt στη Ρουμανική αγορά

Είσοδος της Hyatt στη Ρουμανική αγορά

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Hyatt δήλωσε ότι διερευνά τη ρουμανική αγορά ως μέρος των στρατηγικών σχεδίων επέκτασής.
RE+D magazine
16.02.2024

Η Αro Palace SA υπέγραψε επιστολή προθέσεων με θυγατρική της Hyatt Hotels Corporation για την πιθανή ένταξη του Aro Palace Hotel στο διεθνές χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων με το σήμα Hyatt.

Το ακίνητο θα πρέπει να μετονομαστεί σε Hyatt Regency, Aro Palace Brașov.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το πρώτο βήμα για να γίνουμε μέλος της οικογένειας Hyatt και να φέρουμε τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα φιλοξενίας στη Ρουμανία», δήλωσε ο Attila Joós, Διευθύνων Σύμβουλος της Aro Palace SA.

Το Aro Palace λειτουργεί από το 1939 στο Μπρασόβ της κεντρικής Ρουμανίας και διαθέτει 189 δωμάτια και σουίτες και άλλα 67 executive δωμάτια και σουίτες, σπα, μπαρ και επιχειρηματικά σαλόνια.

Η εταιρεία Aro Palace είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου υπό την ARO. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει επίσης το Capitol Hotel, ένα ακίνητο 180 κλειδιών που βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία ριζικής αναδιάρθρωσης καθώς ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για τους επισκέπτες στα τέλη του 2025 με το εμπορικό σήμα Mercure Brașov Center.

Η Hyatt Hotels Corporation με έδρα το Σικάγο είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας με χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 1.300 ξενοδοχείων και all-inclusive ακίνητα σε 76 χώρες σε έξι ηπείρους. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Hyatt δήλωσε ότι διερευνά τη ρουμανική αγορά ως μέρος των στρατηγικών σχεδίων επέκτασής της στην Ανατολική Ευρώπη, επιδιώκοντας να ανοίξει ένα ακίνητο στο Βουκουρέστι.