Εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Thrinvest για την ΑΜΚ της Attica Bank
Εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Thrinvest για την ΑΜΚ της Attica Bank

Εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Thrinvest για την ΑΜΚ της Attica Bank

Η διοίκηση της τράπεζας αξιολογεί την επιστολή και το περιεχόμενό της.
RE+D magazine
19.01.2023

Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank απέστειλε η Thrinvest (Μπάκος-Καϋμενάκης-Εξάρχου).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας "ενημερώνει ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε σήμερα από την εταιρεία Thrinvest Holdings Ltd επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή της τελευταίας σε αυτή". 

Υπενθυμίζεται ότι η Thrinvest είχε  δηλώσει στα μέσα Δεκεμβρίου ότι παρακολουθούσε το θέμα της ΑΜΚ της Αttica Bank, εξετάζοντας αν άξιζε να ασχοληθεί επενδυτικά σε περίπτωση που κάποιος εκ των βασικών μετόχων δεν συμμετείχε στην επικείμενη ΑΜΚ.


Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Ellington

"Ανεξάρτητα και παράλληλα με το ενδιαφέρον άλλων δυνητικών επενδυτών σχετικά με την ΑΜΚ της Attica Bank και την είσοδό τους στο μετοχικό σχήμα, η Ellington επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να διερευνήσει τη δική της συμμετοχή στην προσπάθεια εξυγίανσης της τράπεζας, με μία και μόνη προϋπόθεση: την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των μετόχων".