Επένδυση €1,5 εκατ. για νέο κατάστημα McDonald's από την Premier Capital
Επένδυση €1,5 εκατ. για νέο κατάστημα McDonald's από την Premier Capital

Επένδυση €1,5 εκατ. για νέο κατάστημα McDonald's από την Premier Capital

Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο που θα ενσωματώνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηδενικών αποβλήτων.
RE+D magazine
14.10.2022

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο των καταστημάτων McDonald's στην Ελλάδα η Premier Capital Ελλάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας πρόσφατα πρόσθεσε ένα νέο εστιατόριο στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας 1. Πρόκειται για το 28ο McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς στη χώρα μας με την επένδυση του συγκεκριμένου εστιατορίου να ανέρχεται σε €1,5 εκατ.

Οπως λέει η εταιρεία το νέο McDonald's θα είναι το πρώτο εστιατόριο που θα ενσωματώνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηδενικών αποβλήτων, βασισμένο στη στρατηγική του brand για την αειφορία. Σε συνεργασία με την εταιρία Polygreen, το εστιατόριο McDonald's θα εφαρμόζει πολιτικές ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, όπου περιλαμβάνονται διαδικασίες συλλογής χαρτιού, πλαστικού, συσκευασιών και οργανικών αποβλήτων. Το πρόγραμμα Just Go Zero από την Polygreen θα ξεκινήσει περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι η McDonald's έχει θέσει ως στόχο μέχρι το 2025 όλες οι συσκευασίες που απευθύνονται στους πελάτες να προέρχονται 100% από ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες ή πιστοποιημένες πηγές, καθώς επίσης να ανακυκλώνονται οι συσκευασίες σε όλα τα εστιατόρια McDonald's.

Το νέο McDonald's Πλακεντίας ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών του brand ‘Experience of the Future', φέρνοντας μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Το εστιατόριο McDonald's λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και επίσης 4 διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης, Drive Thru όλο το 24ωρο, καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό / MOP (Mobile Order & Pay), που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald's app και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το σημείο παραλαβής ή το McDrive.

Το νέο εστιατόριο McDonald's ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ζεστά και λιτά. Ένας μοντέρνος και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, διευθύνουσα σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald's στην Ελλάδα, «Με το νέο εστιατόριο συνεχίζουμε στη δέσμευσή μας για επενδύσεις στην αγορά και στο δίκτυό μας. Φέρνοντας το θρυλικό brand McDonald's πιο κοντά σε περισσότερους επισκέπτες, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας περιλαμβανομένης της εφαρμογής McDonald's app. Επιπλέον, αυτό θα είναι το πρώτο εστιατόριό μας που θα ενσωματώνει πλήρως το πρόγραμμά μας για μηδενικά απόβλητα. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα. Εργαζόμαστε σκληρά για να υλοποιήσουμε τις πολιτικές μας για το περιβάλλον για να αναβαθμίσουμε την εμπειρία McDonald's και να συμπεριλάβουμε τους επισκέπτες μας στο όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον».

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald's στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 34,8 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.