Επένδυση από τη Mapei Hellas με νέα γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη
Επένδυση από τη Mapei Hellas με νέα γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη

Επένδυση από τη Mapei Hellas με νέα γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη

RE+D magazine
25.05.2023

Το νέο της Logistic Center καθώς και τα γραφεία της εγκανίασε στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Καλοχωρίου η MAPEI.

Η διοίκηση της εταιρείας σε ειδική εκδήλωση αναφέρθηκε στη νέα εποχή ανάπτυξης που στόχο έχει την αύξηση των πωλήσεών της στα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, τη διεύρυνση του Δικτύου της, αλλά και τη συμμετοχή της σε μεγάλα έργα και έργα υποδομής.

Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος ως Διευθυντής των Γραφείων της Βορείου Ελλάδας θα είναι ο κ. Ιωάννης Δελητζάς, ένα έμπειρο στέλεχος με εξαιρετική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον κλάδο, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Ο Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas, Σπύρος Παπαγιαννάκης, δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με logistics center, τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, αποτελεί το πρώτο βήμα για την περεταίρω ανάπτυξη της ΜAPEI τόσο στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να πραγματοποιούμε τον αέναο στόχο της εταιρείας που αφορά το να εξελισσόμαστε καθημερινά, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα που σχεδιάζονται με γνώμονα την έρευνα και την καινοτομία, αλλά και με σεβασμό στο Περιβάλλον, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο».