Μετατροπή γραφείων σε 150 σύγχρονα διαμερίσματα
Μετατροπή γραφείων σε 150 σύγχρονα διαμερίσματα

Μετατροπή γραφείων σε 150 σύγχρονα διαμερίσματα

Η Silbury Finance που υποστηρίζεται από κεφάλαια της OAKTREE Capital Management αποκαλύπτει στη φετινή MIPIM.
Στυλιανή Ρουχωτά
15.03.2023

Η Silbury Finance, χρηματοδότρια εταιρεία διεθνών αναπτύξεων που υποστηρίζεται από κεφάλαια της OAKTREE Capital Management, τροφοδοτεί την μετατροπή γραφείων σε κατοικίες.

Η Silbury Finance, που υποστηρίζεται από κεφάλαια της OAKTREE Capital Management, θα χρηματοδοτήσει την εταιρεία ανάπτυξης κατοικιών Kingsbridge Capita για την μετατροπή ενός ολόκληρου συγκροτήματος γραφείων σε 150 σύγχρονες και ενεργειακά βιώσιμες κατοικίες. 

Το δάνειο ύψους 24,7 εκατομμυρίων λιρών (28 εκατ. ευρώ) αφορά στην χρηματοδότηση τόσο της απόκτησης του οικοπέδου όσο και τη μετατροπή ενός ολόκληρου συγκροτήματος γραφείων στο Bracknell του Berkshire, σε διαμερίσματα.

Γνωστό ως 100 The Ring, το ανακαινισμένο ακίνητο θα περιλαμβάνει στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου προς πώληση, που κυμαίνονται από 39 τμ έως 75 τμ, σε επτά ορόφους. 

Τα πρώτα σπίτια θα ολοκληρωθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η ανάπτυξη είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Bracknell, ο οποίος συνδέεται με το London Waterloo σε μία ώρα. 

Από την κυκλοφορία του, τον Ιανουάριο του 2021, η Silbury έχει συνάψει 16 δάνεια συνολικού ύψους 579 εκατομμυρίων λιρών νέας χρηματοδότησης σε 12 διαφορετικούς δανειολήπτες.