Υβριδική εξυπηρέτηση στο νέο McDonald's στην Πάτρα
Υβριδική εξυπηρέτηση στο νέο McDonald's στην Πάτρα

Υβριδική εξυπηρέτηση στο νέο McDonald's στην Πάτρα

Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,25 εκατ.
RE+D magazine
15.11.2023

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στην Πάτρα, το οποίο άνοιξε στις 13 Νοεμβρίου 2023, στην οδό Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη 13Α.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το 31ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,25 εκατ.

Το εστιατόριο McDonald’s Πάτρα ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες:

  • μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks) που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και υπηρεσία McDelivery.
  • υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από €40,7 εκατομμύρια για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.